Ebedi Takvim






Agora

22 Kasım 2009 Pazar

git--Agora AVM
Hakkımızda
14 Mart 2003 tarihinde hizmete giren Agora Alışveriş Merkezi; adını Antik Çağ'daki çarşı, pazar, ticaret yeri anlamına gelen `AGORA` dan almıştır. 2003 yılındaki açılışından bu yana müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmetin öncüsü olan alışveriş merkezi, İzmir bölgesinin moda ve eğlence anlayışının dinamik ve yenilikçi ismidir. Tüm gün boyunca alışveriş, eğence merkezi ve sinemalarıyla 7'den 70'e herkese iyi zaman geçirebilecek farklı alternatifler sunan Agora, ulusal ve uluslararası 178 mağazası ile İzmir'in en büyük

Alışveriş Merkezi konumuna gelmiştir. 10 Eylül 2008'de müşterilerinin ve yatırımcı markalarının talebiyle büyüyen Agora'da; mağaza sayısı 85'den 178'e, mağaza alanı 13.700 m2 den 29.400 m2 ye, kapalı alan 41.000m2 den 89.000 m2 ye, kapalı otopark kapasitesi 1100 araçtan 2100 araca çıkmıştır...
Agora alışveriş merkezi, giyimden, aksesuara, kozmetikten, ev tekstiline; müzik-kitaptan, elektroniğe; hizmetten, büyük mağazalara; sinemadan, oyuncağa ve hobi eğlenceye kadar birçok alternatifi beğeniye sunmaktadır. Agora'nın damak zevkini zenginleştiren ve dünya mutfaklarından çeşitli alternatifleri sunan restoranlarının sayısı yeni binasının hizmete girmesiyle artmıştır. Al a carte açık hava restoranları ise alkollü/alkolsüz hizmetleri ile saat 22:00'dan sonra da misafirlerini ağırlamaya devam etmektedir.
Agora bulunduğu ilçe olan Balçova'nın gelişimine ve diğer alışveriş merkezlerinin yatırımına önayak olmuş, çevredeki gayrimenkul fiyatlarını arttırmış, sağladığı istihdam ile kalifiye personeli sektöre kazandırmıştır.
Agora Alışveriş Merkezi`nin ön cephesi İzmir`in en işlek güzergahlarından birisi olan Mithatpaşa-üçkuyular-Balçova hattını içine alan Mithatpaşa Caddesi`ne, arka cephesi İzmir çeşme Otoyolu ve İzmir Körfezi`ne bakmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

Görüntüleme Sayısı

Slayt (İZMİR RESİMLERİ)

İzmir haritası


taksi durakları

İZMİR TAKSİ DURAKLARI A B C Ç E
F G H I J
TELEFON NUMARALARIK L M N O
Aranan semtin ilk baş harfini işaretleÖ P R S Ş
BUL tıklatınT U Ü V Y
Z
İZMİR Alan kodu 232