Ebedi Takvim






Ege Park

22 Kasım 2009 Pazar


Git--Ege park AVM

MAVİŞEHİR ALIŞVERİŞ VE MODA MERKEZİ 20 kasım 1999 yılında açılmış olup 14 Şubat 2005 yılında şirketimiz bünyesine geçmiştir.

EGE PARK AVM 18.000 m2 taban alanı üzerine kurulu olan 44.000 m2 kullanım alanına sahip bir AVM’dir. Toplam 800 araç kapasiteli kapalı ve açık otoparkları ile müşterilerine hizmet vermektedir. EGE PARK AVM başta İzmir kenti olmak üzere özellikle Karşıyaka ilçesi bostanlı ve Mavişehir semtlerine doğrudan ekonomik ve ticari katkıda bulunmaktadır.Ayrıca Bölgede ilk kurulan AVM olması başta Karşıyaka olmak üzere tüm çevre sakinlerinin benimseyerek sık sık ziyaret ettikleri alış veriş yaptıkları, İzmir’de ziyaretçilerine her aradıklarını tek bir çatı altında sunan çizgisini sürekli yukarıya taşıyan ve farklı mimarisi ile insanların uğrak mekanı olmayı sürdürüyor.Alış veriş merkezimizde 120 işletme bulunmaktadır. 7’den 70’e ziyaretçilerimizin her konuda aradıklarını buldukları bir alışveriş merkezi olma özelliğimiz en büyük farkımızdır.
Alış veriş merkezimizde bowling salonu, sinema salonları, MMM Migros hipermarketi,spor salonu, çocuk oyun alanları, kuyum ve mücevherat mağazaları, bankaları, ev tekstil ve mutfak ürünleri, elektrikli ev aletleri ve elektronik eşya satış mağazaları, bay bayan çocuk giyim ayakkabı ve aksesuar mağazaları, restoran ve fast food işletmeleri, cafeleri,güzellik salonu,kuaför,kuru temizleme, oto yıkama v.b. hizmetleri ile yılın her günü sabah 10:00 akşam 22:00 arası hizmet vermektedir. Çevresindeki yaşam merkezlerine yürüyüş mesafesinde olan EGE PARK Mavişehir Moda ve Alışveriş Merkezine Alsancak, Konak, Üçkuyular’dan deniz yada kara yoluyla Karşıyaka, Çiğli, Bornova, Menemen, Hatay, Buca gibi merkezlerden ise kara yoluyla kolayca ulaşılabilmektedir.
EGE PARK AVM bugüne kadar pek çok etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleriyle tüm İzmir de ses getirmektedir. Her yeni sezonda EGE PARK Mavişehirdeki mağazalarda satışa sunulan ürünler Türkiye’nin ünlü mankenleri’nin katıldığı defilelerle tanıtılmaktadır. 
Ege park AVM

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

Görüntüleme Sayısı

Slayt (İZMİR RESİMLERİ)

İzmir haritası


taksi durakları

İZMİR TAKSİ DURAKLARI A B C Ç E
F G H I J
TELEFON NUMARALARIK L M N O
Aranan semtin ilk baş harfini işaretleÖ P R S Ş
BUL tıklatınT U Ü V Y
Z
İZMİR Alan kodu 232