Ebedi Takvim






Aklınızda Bulunsun

20 Haziran 2011 Pazartesi


1)Eğer telefonunuz kapsama alanı dışındaysa ve
acil bir durum var ise, 112'yi çevirin. Var olan herhangi bir şebeke
bulunup, yardım isteyebilirsiniz. Daha ilginci, tuş takımınız kilitli
olsa dahi, 112 çevrilebilir.
2) EĞER UZAKTAN KUMANDALI ARAÇ ANAHTARINIZI ARACINIZDA KİLİTLİ UNUTURSANIZ
Aracınızın yedek anahtarı başka birinde varsa, aradaki mesafe
ne olursa olsun, o kişiyi cep telefonunuzla arayın. Aracınızın kapısına 25- 30 cm uzakta cep telefonunuzu tutun, karşı taraf da yedek anahtarın açma düğmesine(cep telefonuna yakın bir mesafede tutarak) basın. Kapınız açılacaktır ve Bagaj için de geçerlidir.
3) GİZLİ PİL GÜCÜ :
Eğer cep telefonunuzun pil seviyesi çok düşükse ve acil bir
telefon bekliyorsanız; Nokia’lar, rezerv pile sahiptir. *3370# tuşlarına basarak, telefonunuzu, rezerv pille çalışır hale getirebilirsiniz. Cihazınız pil seviyesinde %50 artış gösterecek ve telefonunuzu şarj ettiğinizde, rezerv piliniz de tekrar dolacaktır.
4) 444 0 911
Türkiye'deki tüm hastaneler aynı numarada birleşti. Acil durumlarda " 444 0 911 " numaralı telefon hattını arayan vatandaşlar, en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek, ilgili hastaneden ambulans anında yola çıkacak.Cep telefonundan aranma durumunda ise oturulan şehrin alan kodu ile birlikte " 444 0 911 " numaralı hat aranacak. Örneğin cep telefonundan (0212) 444 0 911 numarayı arayan vatandaş, İstanbul'da, kendisinin bulunduğu noktaya en yakın hastaneye en hızlı şekilde ulaşabilecek. Sabit telefonla aramada ise herhangi bir kod çevirmeden doğrudan "444 0 911 " aranacak. Bu telefon arandığında kişiye en yakın hastaneden ambulans olay yerine gönderilecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

Görüntüleme Sayısı

Slayt (İZMİR RESİMLERİ)

İzmir haritası


taksi durakları

İZMİR TAKSİ DURAKLARI A B C Ç E
F G H I J
TELEFON NUMARALARIK L M N O
Aranan semtin ilk baş harfini işaretleÖ P R S Ş
BUL tıklatınT U Ü V Y
Z
İZMİR Alan kodu 232