Ebedi Takvim






Optimum Outlet

4 Kasım 2009 Çarşamba

135.000 m2lik bir alana kurulu olan Optimum Outlet İzmir; 56.000 m2lik kiralanabilir alanında 163 mağazası, 1500 araçlık kapalı otoparkı, sinema salonları, 390 m2 buz pateni pisti ve eğlence merkezi ile ziyaretçilerine sosyal ve kültürel bir yaşam alanı sunuyor.

Engelli ve çocuk tuvaletlerinden bebek bakım odalarına, mescitten vale hizmetine dek tüm ihtiyaçların da düşünüldüğü Optimum Outlet İzmir, 5M Migros, Koçtaş, Media Markt, Decathlon ve Cinemaximum gibi anchor mağazalarının yanı sıra Ege Bölgesi’nin tek Outlet Vakko Mağazası, Oxxo, Outlet Tommy Hilfiger, İzmir’de tek outlet mağazası olan Yargıcı, Outlet Deriden, Outlet Timberland, C&A, Mudo City, Mango, Park Bravo, Divarese, Toyzz Shop, Mavi, Teknosa, Deichmann, Derimod, D&R, Adidas, D’s Damat gibi markalarıyla dikkat çekerken, her yaşa ve damak tadına uygun lezzetlerin bir arada olduğu 1400 kişilik Food Court katıyla ve teraslarıyla da ziyaretçilerin beklentilerine cevap veriyor. Çocukların eğlenmesi, eğlenirken de öğrenmesi için tasarlanan özel oyun alanlarının da yer aldığı alışveriş merkezinde, sınırsız aktivite ile çocuklar eğlence dolu bir dünyaya açılma şansı buluyor.

Konsepti, mimarisi, kültürel ve sanatsal aktiviteleri ile birçok yeniliği bünyesinde barındıran, önemli sosyal ve kültürel değişim alanı olarak faaliyet gösteren Optimum Outlet İzmir, sahip olduğu yenilikler sayesinde bölgenin en canlı merkezi olmuş durumda. Özgün konseptiyle her zaman fark yaratan Optimum, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarıyla müşterilerine kaliteyi ve çeşitliliği de aynı çatı altında sunmanın gururunu yaşıyor.

Türkiye’nin 3. büyük şehri İzmir’in, şehir merkezi ve  Adnan Menderes Havalimanı arasında konumlanmış olan Gaziemir ilçesinde yer alan Optimum Outlet İzmir, ilçenin kuzeyinde ve Gaziemir’in ticari anlamda gelişimini sağlayan Ege Serbest Bölgesi’nin tam karşısında yer alıyor.

Alışveriş merkezinin konumu, ulaşım kolaylığı, modern, estetik ve kompakt mimarisi, gelişmiş teknolojik alt yapısı, İzmir’deki ilk şubesini açan tanınmış markaları da içeren mağaza çeşitliliği, güçlü anchorlar’ı, outlet konsepti, otopark kapasitesi, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikleri, Playland, sinema salonları, buz pisti, sosyal medyanın ve mobil uygulamaların etkin kullanımı, dinamik yönetim anlayışı ve kadrosu ile benzersiz ve kendi segmentinde rakipsiz bir profil sergilemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 

Görüntüleme Sayısı

Slayt (İZMİR RESİMLERİ)

İzmir haritası


taksi durakları

İZMİR TAKSİ DURAKLARI A B C Ç E
F G H I J
TELEFON NUMARALARIK L M N O
Aranan semtin ilk baş harfini işaretleÖ P R S Ş
BUL tıklatınT U Ü V Y
Z
İZMİR Alan kodu 232